Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28
Volg Irene via social media:
Title Image
Home  /  Sans-online

Succesvolle samenwerking Sans en Vendium:
teamwork makes the dream work!

Aanleiding

Toen er in 2022 bij Sans behoefte ontstond naar een commerciële training voor de aftersales werd vanuit HR Vendium aangeraden. Het zou het begin zijn van een prettige en bredere samenwerking.

Na een geslaagde training voor de aftersales volgden er nog diverse trainingen voor andere afdelingen. Mijn inzet bij Sans werd verder uitgebreid met een loopbaantraject voor de medewerkers. Loopbaanontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Sans en middels Belbin teamroltesten en individuele gesprekken met de medewerkers heb ik hieraan mogen bijdragen. Medewerkers en directie kregen hiermee goed inzicht in persoonlijke talenten, valkuilen en onderlinge manieren van samenwerken.

Tom Sans: ”We hebben niet alleen waardevolle inzichten verkregen als organisatie, maar ook onze medewerkers zelf hebben hier enorm veel baat bij gehad. Zij omschrijven de gesprekken als erg prettig, open gesprekken waarbij echt wordt geluisterd. Irene heeft individueel met iedereen gesproken en heeft op basis daarvan waardevolle feedback en adviezen gegeven. Dit heeft geresulteerd in persoonlijke trainingen en verdere ontwikkeling.
We zijn ontzettend dankbaar voor Irenes expertise en haar bijdrage aan het versterken van ons fijne team!”.

Door leerzame, praktische en inspirerende trainingen en/of coachingssessies leren succesvol te verkopen en acquireren.

Bedrijfscoach

Na afronding van het loopbaantraject kreeg ik de kans om op alle afdelingen binnen Sans mee te draaien om zo het bedrijf, de processen en uiteraard de medewerkers goed te leren kennen. Inmiddels ben ik wekelijks als bedrijfscoach aan Sans verbonden en gaan mijn werkzaamheden veel verder dan het geven van trainingen en het coachen van medewerkers.

Irene: “De omgeving waarin Sans zich begeeft, is turbulent en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Het snel schakelen en kansen herkennen zijn Sans eigen; dit zie je bijvoorbeeld terug in het pionier zijn met de online webwinkel in 2008. Met mijn bedrijfskundige achtergrond is het prettig om betrokken te worden bij alle aspecten die binnen dit familiebedrijf spelen. Zo heb ik me o.a. inmiddels bezig gehouden met het verder stroomlijnen van de interne communicatie tussen afdelingen en binnen teams.

Tom en Nick Sans heb ik leren kennen als hele betrokken en bovenal ondernemende broers. Het is fijn om samen met hen te kunnen sparren en daarna zaken concreet op te kunnen pakken. Ik zie snel resultaat van mijn werkzaamheden; zo denk ik hierbij bijvoorbeeld aan de optimalisatie van de site op basis van zoekwoordenscreening. De vrijheid die ik hier krijg, is een teken van het in mij gestelde vertrouwen. Dit werkt voor mij erg prettig en waardeer ik zeer”.

Tom: “Als eigenaren en HR team hebben we Irene ervaren als een duidelijke, enthousiaste & betrokken sparringpartner”.

Sans en Sans Online

In 1987 startte Herman Sans zijn kledingwinkel in Rijssen. Sans is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige kledingwinkel met maar liefst 5 etages met dames- en herenkleding.
In 2005 hebben Tom en Nick Sans geleidelijk de directie overgenomen.
In 2008 is gestart met de online webwinkel Sans Online, welke inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste online kledingwinkels in Nederland met bijna 100 medewerkers.
In 2024 werd het nieuwe warehouse in Nijverdal in gebruik genomen van waaruit jaarlijks honderdduizenden kledingstukken hun weg vinden naar tevreden klanten.

Referenties

UWV / Daniëlle Brouwer:
Zeer enthousiast over haar manier van aanpak. Denkt mee, levert maatwerk, heeft uitstekende kennis van de arbeidsmarkt en kent de cultuur in Twente. Waardevol en leerzaam.

at.groep / Luc Bannink:
Ik kan iedereen Irene’s kennis, kunde en ruime ervaring aanbevelen. Helder verhaal. Praktische voorbeelden. Veel interactie.

Just-in Digital / Justin Verver:
“Irene heeft mij fantastisch geholpen. Ik begrijp verschillende ondernemers beter en weet goed wat bij mijn persoonlijkheid past. Waardevolle tips en trucs geleerd om meer uit mijn acquisitie te halen. Zo nu en dan weet ze ook de pijnlijke punten op te zoeken, dit maakt haar in mijn ogen volwaardig als coach.”

Nynke Lichaamsgericht Coachen / Nynke Wilmink:
“Het opzetten van een eigen praktijk op het gebied van Rebalancing vraagt meer dan alleen maar goed worden in mijn vak. Irene heeft mij gecoached in sales en acquisitie. Door haar aanpak ben ik “aan gegaan“ op het gebied van ondernemerschap.”

Raster Groep – Sam&Ko Kinderopvang / Marijke Melsert:
Goede verkooptraining. Op maat, persoonlijk, deskundig en met respect. Het werpt zijn vruchten af. Goede samenwerking. Irene leeft zich goed in, levert snel een goede kwaliteit.

Oosterbreedte / Tom Schooltink:
Teamtraining gehad in verkoop en onderhandeling. Met een fantastisch resultaat! De belangrijkste les die we hebben geleerd: verkoop en ‘echt en authentiek blijven’ gaan prima samen.

Oil Support Nederland / Bart Hulshof:
Irene is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Elke nieuwe medewerker van ons wordt door haar gescreend en getraind en is hierna aanzienlijk sneller rendabel. Dank Irene!

Gemeente Enschede – Ondernemersloket / Nicole Verzijl:
Bijzonder leerzame en leuke training. Heel praktische tips en oefeningen om zelf te ervaren wat èchte aandacht voor je gesprekspartner kan doen. Meteen praktisch toepasbaar.

Overige trainingen van Vendium:

Irene Westendorp

Als bedrijfskundige met een commerciële achtergrond help ik non-profit organisaties en het MKB met trainingen op communicatief en commercieel gebied. Daarnaast ben ik inzetbaar als bedrijfscoach om uw organisatie verder te organiseren en te optimaliseren. Ervaring leert dat dit het management meer rust, ruimte en tijd voor focus geeft.

Widget Image
Neem vrijblijvend contact met mij op
Volg Irene:

Ik kom graag met u in contact!

Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28