Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28
Volg Irene via social media:
Title Image
Home  /  Bedrijfscoach

Succesvolle samenwerking tussen Vendium en MKB:
teamwork makes the dream work!

Bedrijfscoach en Sparringpartner

Tijdens het geven van trainingen en het verzorgen van coachingstrajecten merkte ik al snel dat er bij veel organisaties de behoefte bestaat aan de inzet van een externe coach.

Iemand die met een frisse, ervaren en brede blik naar de organisatie kijkt.

Een bedrijfscoach die ingezet kan worden bij diverse vraagstukken om de organisatie verder te optimaliseren, door te ontwikkelen en waar mogelijk het management te ontzorgen.

Graag zet ik mijn bedrijfskundige achtergrond en brede kennis en ervaring op commercieel, communicatief en HR gebied in om andere organisaties concreet verder te helpen.

Zo fungeer ik vaak als schakel binnen organisaties. Bijvoorbeeld tussen directie en personeel of andere disciplines binnen de organisatie. Wat het management meer rust, ruimte en tijd voor focus biedt.

Referenties

UWV / Daniëlle Brouwer:
Zeer enthousiast over haar manier van aanpak. Denkt mee, levert maatwerk, heeft uitstekende kennis van de arbeidsmarkt en kent de cultuur in Twente. Waardevol en leerzaam.

at.groep / Luc Bannink:
Ik kan iedereen Irene’s kennis, kunde en ruime ervaring aanbevelen. Helder verhaal. Praktische voorbeelden. Veel interactie.

Just-in Digital / Justin Verver:
“Irene heeft mij fantastisch geholpen. Ik begrijp verschillende ondernemers beter en weet goed wat bij mijn persoonlijkheid past. Waardevolle tips en trucs geleerd om meer uit mijn acquisitie te halen. Zo nu en dan weet ze ook de pijnlijke punten op te zoeken, dit maakt haar in mijn ogen volwaardig als coach.”

Nynke Lichaamsgericht Coachen / Nynke Wilmink:
“Het opzetten van een eigen praktijk op het gebied van Rebalancing vraagt meer dan alleen maar goed worden in mijn vak. Irene heeft mij gecoached in sales en acquisitie. Door haar aanpak ben ik “aan gegaan“ op het gebied van ondernemerschap.”

Raster Groep – Sam&Ko Kinderopvang / Marijke Melsert:
Goede verkooptraining. Op maat, persoonlijk, deskundig en met respect. Het werpt zijn vruchten af. Goede samenwerking. Irene leeft zich goed in, levert snel een goede kwaliteit.

Oosterbreedte / Tom Schooltink:
Teamtraining gehad in verkoop en onderhandeling. Met een fantastisch resultaat! De belangrijkste les die we hebben geleerd: verkoop en ‘echt en authentiek blijven’ gaan prima samen.

Oil Support Nederland / Bart Hulshof:
Irene is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Elke nieuwe medewerker van ons wordt door haar gescreend en getraind en is hierna aanzienlijk sneller rendabel. Dank Irene!

Gemeente Enschede – Ondernemersloket / Nicole Verzijl:
Bijzonder leerzame en leuke training. Heel praktische tips en oefeningen om zelf te ervaren wat èchte aandacht voor je gesprekspartner kan doen. Meteen praktisch toepasbaar.

Overige trainingen van Vendium:

Irene Westendorp

Als bedrijfskundige met een commerciële achtergrond help ik non-profit organisaties en het MKB met trainingen op communicatief en commercieel gebied. Daarnaast ben ik inzetbaar als bedrijfscoach om uw organisatie verder te organiseren en te optimaliseren. Ervaring leert dat dit het management meer rust, ruimte en tijd voor focus geeft.

Widget Image
Neem vrijblijvend contact met mij op
Volg Irene:

Ik kom graag met u in contact!

Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28