Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28
Volg Irene via social media:
Title Image
Home  /  Over Irene

Over Irene

Al mijn trainingen zijn maatwerk. Geen snelle verkooppraat, maar juist gedegen afgestemd op de doelgroep.

Als bedrijfskundige met een commerciële achtergrond wilde ik, na geruime tijd in loondienst werkzaam geweest te zijn, zowel non-profit organisaties als MKB bedrijven trainen op communicatief en commercieel gebied vanuit mijn eigen bedrijf. Vendium was geboren.

Sinds 2008 mag ik zowel managers als uitvoerend personeel in ondernemerschap, ambassadeurschap, teambuilding en klantgerichtheid trainen en coachen.

Ik houd mijn trainingen graag laagdrempelig, inspirerend en herkenbaar voor de deelnemers. Daarom zijn al mijn trainingen maatwerk. Geen snelle verkooppraat, maar juist gedegen afgestemd op de doelgroep.

Opdrachtgevers omschrijven mij als enthousiast, betrokken, krachtig en deskundig.

Of het nu gaat om een eendaagse workshop ondernemerschap binnen de zorg of een langer traject waarin medewerkers worden geschoold in hun ambassadeurschapsvaardigheden. Van het coachen van startende ondernemers tot het trainen van gehele afdelingen in hun in- en externe klantgerichtheid.

Juist deze combinatie tussen enerzijds non-profit organisaties en anderzijds het bedrijfsleven spreekt mij enorm aan en omschrijven mijn opdrachtgevers als van toegevoegde waarde.

Blijf in contact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Volg Irene:

Ik kom graag met u in contact!

Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28