Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28
Volg Irene via social media:
Title Image
Home  /  Over Irene

Over Irene

Al mijn trainingen zijn maatwerk. Geen snelle verkooppraat, maar juist gedegen afgestemd op de doelgroep.

Als bedrijfskundige met een commerciële achtergrond wilde ik, na geruime tijd in loondienst werkzaam geweest te zijn, zowel non-profit organisaties als MKB bedrijven trainen op communicatief en commercieel gebied vanuit mijn eigen bedrijf. Vendium was geboren.

Sinds 2008 mag ik zowel managers als uitvoerend personeel in ondernemerschap, ambassadeurschap, teambuilding en klantgerichtheid trainen en coachen.

Ik houd mijn trainingen graag laagdrempelig, inspirerend en herkenbaar voor de deelnemers. Daarom zijn al mijn trainingen maatwerk. Geen snelle verkooppraat, maar juist gedegen afgestemd op de doelgroep.

Opdrachtgevers omschrijven mij als enthousiast, betrokken, krachtig en deskundig.

Of het nu gaat om een eendaagse workshop ondernemerschap binnen de zorg of een langer traject waarin medewerkers worden geschoold in hun ambassadeurschapsvaardigheden. Van het coachen van startende ondernemers tot het trainen van gehele afdelingen in hun in- en externe klantgerichtheid.

Juist deze combinatie tussen enerzijds non-profit organisaties en anderzijds het bedrijfsleven spreekt mij enorm aan en omschrijven mijn opdrachtgevers als van toegevoegde waarde.

Inzet als Bedrijfscoach en Sparringpartner

Naast mijn trainingen bestaat er de mogelijkheid om mij in te huren als bedrijfscoach of sparringpartner voor directies. Graag zet ik mijn bedrijfskundige achtergrond en brede kennis en ervaring op commercieel, communicatief en HR gebied in om organisaties concreet verder te helpen ontwikkelen, optimaliseren en het management te ontlasten.

 


Irene Westendorp

Als bedrijfskundige met een commerciële achtergrond help ik non-profit organisaties en het MKB met trainingen op communicatief en commercieel gebied. Daarnaast ben ik inzetbaar als bedrijfscoach om uw organisatie verder te organiseren en te optimaliseren. Ervaring leert dat dit het management meer rust, ruimte en tijd voor focus geeft.

Widget Image
Neem vrijblijvend contact met mij op
Volg Irene:

Ik kom graag met u in contact!

Bel met Irene: 06 – 10 20 81 28